Számítástechnika magas fokon Nettower Kft.
Adminisztrációs felület
Felhasználónév:
Jelszó:
     
Webdesignereknek,
rendszergazdáknak,
viszonteladóknak
Szeretne velünk dolgozni?
     

Website-ok, portálok készítése

A mai világban a cégeknek, hivataloknak elengedhetetlen feladatuk megjelenni az Interneten, azonban nem mindegy hogyan teszik ezt. Egy rosszul elkészített honlap többet árthat, mint amennyit használ. Úgy ahogy egy rosszul megtervezett hirdetés is elriasztja az érdeklodoket. A honlapnak mindenféleképpen tükröznie kell a cég (hivatal) arculatát, és annak elemeit. Úgy építjük fel az általunk készítendo weboldalakat, hogy az oda látogatók könnyen elérjék a nekik szükséges információkat, ne vesszenek el az információ tengerében, és ne váljon unalmassá az oldalak böngészése.

Fejlesztoink a rugalmas és biztonságos programok elkészítése érdekében Unix-os környezetben (PHP, Perl, C, C++ programnyelvekben; SQL, MySQL adatbázisok segítségével) nyílt forráskódú rendszereket építenek fel. Ezek elonye, hogy a partnerünk, nem egy kész programot vásárol meg, hanem az O igényeire, testre szabott szoftvert, amiben ott a tovább bovítés, módosítás lehetosége.

A megrendelok igényeinek megfelelo és megbízható programokat grafikusaink designolják az ügyfeleink kívánsága és a felhasználók igényei szerint. Az általunk elkészített oldalakat úgy optimalizáljuk, hogy egy "átlagos" otthoni internetezo is könnyedén átlássa, letölthesse és böngészhesse azokat. Az oldalakat úgy készítjük, hogy a nagy keresoprogramok minél könnyebben rátaláljanak, és a kereséseknél lehetoség szerint minél elobbre sorolják az általunk készített oldalakat.

Egy elkészült weblapot mindig friss információkkal kell ellátni, karban kell tartani és a design-t idonkét illik felfrissíteni, átszabni. Ezzel kapcsolatosan a Portálok Üzemeltetése menüpont alatt tájékozódhat

Portálok üzemeltetése, karbantartása frissítése

Az elkészült portálokat és weboldalakat igény szerint folyamatosan frissítjük, ami jelentheti az árlisták folyamatos feltöltését és rendezését, webáruház termékeinek aktualizálását, design elemek változtatását és az ido múlásával az korszerusítését, aktualizálását. Ezen kívül bármilyen folyamatosan felmerülo – akár programozási - feladatot vállalunk annak érdekében, hogy az ügyfeleink a legnagyobb hatékonysággal végezhessék munkájukat.

Kérjen ajánlatot online!
 
Premiumpatron.hu
Webáruház
Patronok, tonerek, tinták