Számítástechnika magas fokon Nettower Kft.
Adminisztrációs felület
Felhasználónév:
Jelszó:
     
Webdesignereknek,
rendszergazdáknak,
viszonteladóknak
Szeretne velünk dolgozni?
     

Egyedi szoftverek készítése

Vállaljuk a megrendelok igényeihez igazított, egyedi szoftverek fejlesztését, amelyek speciálisan az adott vállalatra érvényes, a cég minden követelményének megfelelo, legaprólékosabban kidolgozott, meghatározott felhasználói felületre elkészített program.

Lehetoség nyílik Word/Excel vagy más programokból való importálásra vagy exportálásra, különbözo szoftverekkel való együttmuködésre, kommunikálásra. Az áltatunk készített programok az esetlegesen törvény által eloírt kritériumoknak megfelelnek. (iktató rendszerek, számlázó, útnyilvántartó program stb.)

Cégünk vállalja Internetes üzletházak elkészítését. Ezek lehetnek kis méretuek, amelyek egy gyártó, vagy kereskedo áruit tünteti fel, vagy több hasonló, vagy kiegészíto terméket értékesíto cégek termékeit illetve szolgáltatásait tartalmazza. De lehetnek teljes köru szolgáltatást nyújtó Üzletházak, amelyeken keresztül az ajánlatkérést, fizetést, akciókat, vagy esetleg közvélemény-kutatásokat lehet végezni.

Az elkészítésük mellett vállaljuk az áruházak teljes köru karbantartását, adatokkal való feltöltését és rendszeres frissítését.

Kérjen ajánlatot online!
 
Premiumpatron.hu
Webáruház
Patronok, tonerek, tinták